Cacera i Prezi

Aprofitant les possibilitats que ens ofereix cada eina, he intentat combinar una Cacera del Tresor amb una presentació en Prezi de tal manera que aquesta original tipologia de presentació serveixi, a la vegada, com a punt de partida per a la recerca i, també, com una font més d’informació i guia per a l’alumnat. És a dir, es pot introduir de manera general a tot el grup el tema de la Cacera a partir de la presentació en Prezi i, posteriorment, l’alumnat pot consultar-la com un recurs més per tal de guiar-se durant la seva recerca per la xarxa. També, penso, que li dóna un aspecte més original.

http://www.xtec.cat/~rllanes/CT%20Nova%20Canco/index.html

Esta entrada fue publicada en Recursos. Guarda el enlace permanente.

2 respuestas a Cacera i Prezi

  1. Mª Carmen Roures dijo:

    M’agrada la presentació. És molt entenedor.
    Felicitats!

  2. Jesús Pubill dijo:

    Magnífic exercici d’integració entre diferents recursos. El resultat és molt maco. Felicitats!!

Deja un comentario