EINES I RECURSOS AGRUPATS PER COMPETÈNCIES

Us deixo un enllaç que correspon a la pàgina personal de la Carme Barba. Hi trobareu les vuit competències bàsiques amb els principals recursos digitals que us permetran treballar-les a l’aula. Simplement clicant sobre el recurs (portafolis, presentacions, línies de temps, etc) se us obrirà un enllaç amb el programari que teniu disponible a la xarxa. Sovint aquest programari va acompanyat d’exemplificacions i tutorials:

http://www.xtec.es/~cbarba1/indexcompetencies2.html

Salutacions

Esta entrada fue publicada en Recursos y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.

Una respuesta a EINES I RECURSOS AGRUPATS PER COMPETÈNCIES

  1. Lluïsa Huguet dijo:

    Bon recull de totes les eines i recursos. Per ampliar perspectives i aprofundir en els que ja utilitzem.

Deja un comentario