Un mar de recursos organitzats

Segurament les ganes de fer bé les coses ens porten a moure’ns, a buscar i a pensar. És cert que no es pot avançar sense la reflexió de la tasca pedagògica, però tampoc es pot avançar sense conèixer altres maneres de fer i de plantejar la nostra activitat. Cal conèixer què fan els altres companys amb les noves eines i amb els nous enfocaments i reflexionar en quina pot ser l’aplicació en la realitat que hi ha en les nostres aules concretes de cada dia de la setmana. La pàgina de recursos que enllaço a continuació és un seguit d’experiències amb recursos, i de recursos per a experiències, tot amanit amb reflexions fetes des de grups de treball, grups de recerca i exposicions de persones que en saben “un munt”… No t’ho perdis i deixa’t perdre per dins d’aquest magnífic recull d’idees.

 

Esta entrada fue publicada en Recursos. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.